Over Ons

Simpl: De leukste winkel van Schagen

Het moet een feestje zijn om bij ons binnen te komen. Topmerken, Topproducten en Topservice…… Simpl weet wat voor klanten belangrijk is. Als de leukste winkel van Schagen volgen we trends op het gebied van damesschoenen, tassen en accessoires op de voet. Onze merken Fred de la Bretoniere, Xworks, ByLouLou, Barts, Chabo en Stolt staan garant voor Stijl en Kwaliteit.

Trends komen en gaan maar wij houden die voor u in de gaten.

Topproducten verdienen topservice. Dat is altijd zo geweest. Bij ons staat de klant centraal en dat is geen loze belofte. Het moet bovenal een beleving zijn om binnen te lopen waarbij u een eerlijk en persoonlijk advies, mag verwachten.

ByOslo:

Onder dit label verkopen wij trendy dameskleding. Bij KKip in Schagen is onze collectie te verkrijgen. Wij houden het modebeeld scherp in de gaten en daardoor is onze snel wisselende collectie een musthave.

Heeft u weinig tijd om te shoppen en zin in een gezellige avond met vriendinnen bel ons dan voor een kledingparty bij u thuis of bij ons in de winkel. In een ongedwongen sfeer laten wij u de nieuwste modetrends zien en welke combinaties er allemaal mogelijk zijn.