by LouLou

The Story

 

Opbergen mag best opgemerkt worden. By LouLou brengt fashion en functionaliteit samen in een uitgebreide collectie leren accessoires. Van classy clutch tot business bag. En van veelzijdige rugzak tot multifunctionele luiertas. Vervaardigd uit hoogwaardige leersoorten zijn dit de ultieme investment pieces: stijlvol, duurzaam en van goede kwaliteit. Zodat je er nog lang en met veel plezier gebruik van kunt maken.

It’s the details that matter. Ieder by LouLou design is bijzonder bruikbaar. Met verschillende opbergvakjes om al je essentials een plekje te geven en voorzien van handige features voor extra draagcomfort. Praktisch én prachtig. Efficiënt, maar elegant. Alle tassen en portemonnees van by LouLou zijn bovendien eerlijk en met de hand gemaakt.

Vanuit een voormalig pakhuis in de haven van Scheveningen lanceert het team van by LouLou ieder jaar 6 verschillende collecties. Met daarin verassende designs en natuurlijk de onmisbare iconen. Beschikbaar in vele kleuren van klassiek zwart tot neon roze, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals Vintage Croco en Sparkling Suede.

Met oog voor detail en een neus voor kwaliteit hult by LouLou slimme designs in een duurzaam leren jasje. Zo heb je altijd alles bij de hand om ‘effortless chic’ de deur uit te stappen. Op een alledaagse maandagmorgen of een veelbelovende vrijdagavond. Voor een dag in de schoolbanken, een weekend vol festivals of een weekje naar de zon.